Maalaus- ja remonttiliikkeen kattavat palvelut Helsingissä

Kysy lisää palveluistamme!

Saat maalaus- ja remonttiliikkeeltämme kattavasti kaikki kiinteistöjen ja huoneistojen sisäremontit sekä sisä- ja ulkomaalaukset Helsingissä ja muualla Suur-Helsingin alueella. Palvelemme vahvalla ammattitaidolla yksityisiä kotitalouksia, taloyhtiöitä sekä erikokoisia yrityksiä.

Sisäremontit kaikkiin tiloihin

Hyvin tehty sisäremontti parantaa tilan ulkonäköä, lisää sen viihtyisyyttä ja vaikuttaa myös huoneiston tai muun tilan jälleenmyyntiarvoon. Remontti kannattaakin antaa ammattilaisen hoidettavaksi. Siten voit olla varmasti tyytyväinen lopputulokseen, eikä sinun tarvitse paikkailla jo tehtyä jälkikäteen. Me teemme erilaiset remontit talon sisällä yksittäisistä huoneista koko tilojen kattavaan remonttiin vahvalla ammattitaidolla.

Remonttipalveluihimme kuuluu:

  • keittiöremontit

  • kylpyhuoneremontit

  • saunaremontit

  • huoneistoremontit

  • vesivahinkoremontit (sisältäen purkutyöt, kuivauksen ja rakennustyöt).

Saat meiltä remontit avaimet käteen -periaatteella, eli hoidamme kaiken suojauksista viimeistelyyn ja loppusiivoukseen saakka.

Pyydä tarjous remontille!

Maalaukset sisä- ja ulkotiloihin

Ammattilaisen tekemä maalaustyö on lopputulokseltaan varmasti juuri toivotunlainen! Sisätilojen maalaus tuo suhteellisen nopeasti ja helposti uutta ilmettä tilaan. Ulkotilojen maalaus taas parantaa rakennuksen ulkonäköä ja suojaa taloa sään vaihteluilta. Me toteutamme kaikki sisä- ja ulkomaalaukset pitkällä kokemuksella. 


Palveluumme kuuluvat huolelliset esityöt, tarkka toteutus ja yksityiskohdat huomioiva maalaustyön viimeistely. Myös pitävät aikataulut ovat meille kunnia-asia. Palvelemme sinua, tarvitsitpa apua sitten pieneen tai suureen maalausurakkaan.

Pyydä tarjous maalaustyölle!

Muista kotitalousvähennys

Voit saada kotitalousvähennystä, kun ostat esimerkiksi asunnon tai vapaa-ajan asunnon remontin. Kotitalousvähennys tarkoittaa helpotusta veroihin. Kotitalousvähennyksen saa vain työn osuudesta, eli sitä ei myönnetä esimerkiksi tarvikkeista tai matkakuluista. Lue lisää kotitalousvähennyksestä verohallinnon sivuilta!

Lue lisää